Vernis
15985
page-template-default,page,page-id-15985,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Vernis

status: in ontwikkeling / format: speelfilm  /  genre: horror – zwarte komedie

SYNOPSIS

Een laatste poging tot verzoening loopt uit op een nachtmerrie voor een uitgeblust stel met een midlife crisis, als ze tijdens een retraite geconfronteerd worden met een wraakzuchtige demon die de ware aard van mensen op gruwelijke wijze blootlegt. Op het moment dat het dunne laagje beschaving begint af te brokkelen en pijnpunten bloot komen te liggen, toont iedereen in de retraite langzaam maar zeker zijn ware gezicht. En wat ze dan van elkaar ontdekken, is allesbehalve fraai.

ACHTERGRONDINFORMATIE

Vernis is een speelfilm die momenteel in ontwikkeling is. De film is een combinatie van horror en inktzwarte humor, waarbij een weekendje zelfreflectie compleet uit de hand loopt en een echtpaar van middelbare leeftijd niet alleen de strijd aangaat met een sadistische demon, maar ook met elkaar en zichzelf. Een bloedstollende film vol bizarre onthullingen, venijnige humor en gruwelijke taferelen. Zoals een zekere demon in de film graag zegt: niets breekt zo heerlijk als de buitenkant.