Shiny New World
16089
page-template-default,page,page-id-16089,bridge-core-2.6.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Shiny New World

status: post-productie / format: korte film / genre: horror – zwarte komedie

SYNOPSIS

In Shiny New World staat het gelijknamige schoonmaakbedrijf uit The Cleaner centraal, dat locaties schoonmaakt waar demonen op gruwelijke wijze hebben huisgehouden. In de vorm van een stijlvolle instructiefilm maakt de kijker kennis met hoofdpersoon Barry, die we volgen tijdens zijn werk. Wat begint als een normale werkdag, loopt echter snel en op bloederige wijze uit de hand.

ACHTERGRONDINFORMATIE

Shiny New World is een film die op een vlotte en verrassende manier de krankzinnige wereld van The Cleaner introduceert, een speelfilm die momenteel in ontwikkeling is. De combinatie van inktzwarte humor en horror zal de film tot een onvergetelijk wilde rit maken.

Geproduceerd in samenwerking met Make Way Film, met een festivalroulatie als beoogde release. Tevens dient de korte film als proof of concept voor The Cleaner.

Een succesvolle crowdfunding-campagne vond in augustus 2020 plaats op CineCrowd, waarmee een deel van het budget werd opgehaald. In december 2020 vonden de opnames plaats en momenteel zit de film in post-productie. Meer informatie volgt binnenkort.