Nieuws
15369
page-template,page-template-blog-large-image-whole-post,page-template-blog-large-image-whole-post-php,page,page-id-15369,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Nieuws

Spelletjesavond werd in 2017 geselecteerd voor het Konstanzer Kurz.Film.Spiele festival in Duitsland. Dit jaar wordt de film opnieuw vertoond op het festival, als onderdeel van de ‘Best Of 15 Years’ editie van het festival. Ontzettend mooi dat Spelletjesavond behoort tot de beste films die in de afgelopen 15 jaar zijn vertoond op het festival. De vertoning van de film vindt plaats op vrijdag 25 oktober om 18:00 in Konstanz, Duitsland.

Spelletjesavond zal te zien zijn tijdens het Tilburgs Film Festival On Tour! Een rondreizend filmprogramma met prachtige korte films die te zien waren tijdens de eerste twee edities van het Tilburgs Film Festival. Dé kans om Spelletjesavond weer op het grote witte doek te zien, samen met andere geweldige korte films. De entree bij de vertoningen is gratis en geschikt vanaf 12 jaar.

TOURSCHEMA

Vrijdag 23 augustus – 21:15
Buurtbios Jeruzalem, Tilburg

Vrijdag 6 september – 20:30
Café De Kiosk (bovenzaal), Loon op Zand

Vrijdag 13 september – 20:15
Theater in het Klavier, Kaatsheuvel

Vrijdag 27 september – 20:30
Heyhoef Cinema (Reeshof), Tilburg

Meer info over het filmprogramma en de locaties: www.tilburgsfilmfestival.nl/tff-on-tour

Filmnieuws website ScreenAnarchy had gisteren de primeur: een artikel over The Cleaner met gloednieuwe concept art, gemaakt door Stijn Windig. Prachtige concept art, die het hoofdpersonage Barry laat zien, in de klauwen van zijn net niet helemaal menselijke love interest Olivia.

Bekijk het complete artikel op de website van ScreenAnarchy.